Assalamualaikum,salam satu Malaysia kepada semua pengunjung.Terima kasih kerana sudi singgah kat blog yang tidak seberapa ini.Sudi-sudikan lah sign in di guess book sebagai kenang-kenangan.Kepada yang pernah sign dulu,sign lah semula kerana guess book yang dulu telah ter delete...terima kasih sekali lagi

My 22nd anniversary

Followers

Sunday, August 30, 2009

Agar-agar buih...



Agar-agar ini adalah sumbangan dari akak yang dok kat taman sebelah nun di sana.Pulai emas.Kak Teh namanya.Kak Teh ni adalah kembar kak e...masa kak teh htr agar-agar ni aku baru balik dari bazar ramadhan.so,takde apa2 nak balas balik...

2 comments:

ijayuji said...

Salam kak LEYZA!!!!! laaaaaa..ada blog upernyer!! kita link ya ;-) tenkiuu!! cbox akak tak kuar tu sbb kita komen kat sini hihihi...

umi_e said...

ooooo itu rupanya agar2 yang kak teh kata dia buat :D