Followers

Monday, May 25, 2009

Bersantai di Bayu Beach Resort....

...kak gg ngan firjani lepak sungguh....



...antara ajk yang bertungkus lumus menyediakan hidangan makan tengahari...




...pemandangan dari bilik Bayu Beach Resort....
Jumaat lepas selepas ambil Zetty dan Azeem dari sekolah petang,aku sekeluarga bertolak ke P Dickson.Kita orang lepak kat Bayu Beach resort.Dah lama kita borang plan sebenarnya.Sampai sana tengah malam la jugak sebab tercari2 lokasinya.Sampai2 ada yang dah tidur sebab lama sangat tunggu kedatangan kami.Tuan rumah iaitu bil(brother -in -low) yang organisedkan programme ini pun tertidur sama.Selain bil n family dia,mil dia n sil dia pun ada sama.Ha dah 4 family tu...tambah lagi ngan my mil,sil n family dia dan seorang lagi couple yang baru berkahwin iaitu my sil punya anak.Ramai tuuuuu....duduk dalam satu apartment 3bilik.
Memang la seronok sebab dapat berkumpul dengan keadaan yang agak bersesak2 gitu...ni betul2 pergi bercuti...mil sediakan rendang ayam 5ekor,sil perap ayam lagi 4ekor untuk digoreng makan tengahari,malam tu pulak my hubby pulak beli ayam kfc 57 ketul dan 20keping roti canai...fuhh...tapi roti canai tu tak laku malam tu forward untuk bf esok.....licin...

2 comments:

umi_e said...

wahhhh bestnya kumpul2 ramai2 camtu... kenapa tak kumpul2 kat banglow leyza tu?

* masih ada orang duduk sewa ya...

norliza abd ghani said...

banglo tu..?dia org wat nursery la kak e,baru2 ni ada kes sakit kaki tangan ngan mulut,masa leyza dtg tgk umah tu dia org tgh sebuk bersihkan kaw umah tu sbb org kesihatan nk dtg